Pronkstukken april 2024

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

Toiletlift Aerolet bestaat in een verticale en een diagonale versie. Bij deze klant is de diagonale geplaatst. Hierbij komt de zitting omhoog en naar voren, wat een zo natuurlijk mogelijke sta-op beweging nabootst.

Deze keuken is volledig in zwarttinten uitgevoerd. De fronten in de kleur metaal zwart. Het werkblad en de achterwand in de kleur midnight dream. Dankzij het elektrische systeem zijn zowel de boven- als de onderkasten in hoogte verstelbaar.

Op de Paardenmarkt in Emmeloord zijn twee gebouwen met appartementen gebouwd. Hierin zijn ook een aantal ADL-woningen gekomen. Dit is één van de keukens die hierin is geplaatst. De keuken is uitgevoerd in de kleur wild eiken licht en heeft een betonkleurig werkblad.

Spoelföhn installatie model Clean You communiceert met piepgeluiden. De piepgeluiden worden gegeven wanneer u gaat zitten en opstaan en wanneer u op de afstandsbediening een knop indrukt.

In de nieuwe keuken is de oude afzuigkap blijven hangen. Ook de kookplaat is hergebruikt. De fronten zijn uitgevoerd in de kleur zilver eiken en het werkblad in statue grey. Voor de zichtzijden en achterwand onder de keuken is de kleur kristalgrijs gekozen.

Alle zittingen van spoelföhn intallaties model Comfort-Seat hebben een softclose deksel en zitting.

Deze hoekkeuken heeft een losse hoge kast voor extra bergruimte. Het geheel is uitgevoerd in de kleur metaal zwart en heeft een marmer wit werkblad en dito achterwand. De apparatuur is hergebruikt.

De plafondtillift had een vast railtraject van A naar B. Deze is vervangen door nieuwe rails met een X-Y railsysteem, zodat de liftcassette nu overal in de slaapkamer kan worden geschoven.

Behalve de kookplaat van Siemens is alle overige apparatuur en de kraan hergebruikt. De keuken is uitgevoerd in de kleur Budget-line wit met een Calcatta Royale Silk kleurig werkblad.

Spoelföhn installatie model Comfort-Seat past op bijna ieder toilet. Toch controleren onze verkoopadviseurs altijd of dit ook bij u het geval is. Vooral bij een hangend toilet moet goed gekeken worden of er voldoende ruimte is tussen de achterwand en de toiletpot.

Voordat de monteurs starten met hun werkzaamheden, dekken zij de vloer af zodat deze niet beschadigd.

In de slaapkamer is een X-Y railsysteem gehangen waaraan de plafondtillift Molift Air 350kg met elektrische kanteljuk is bevestigd.

Het werkblad en spoelbak van deze keuken moesten vervangen worden. Gelukkig was de kraan nog goed, want helaas is dit model met dubbele zwenkarm niet meer leverbaar.

Toiletlift Aerolet kan gebruikt worden door personen die maximaal 150 kilo wegen. De meeste doucheföhn toiletzittingen, waaronder model Comfort Seat AB, kunnen maximaal 100 kilo dragen.

De gehele keuken, dus zowel onder- als de bovenkasten zijn in zijn geheel elektrisch verstelbaar. De kasten zijn uitgevoerd in onze standaard kleur Budget-line wit. Voor zowel het werkblad als de achterwand is de kleur Noten Blok uitgekozen.

De rails voor deze plafondtillift zijn in de slaapkamer geplaatst en hebben een X-Y opstelling, zodat de volledige ruimte bereikt kan worden. De liftcassette is van het type Molift Air 350 Tilt en deze is gecombineerd met een elektrisch kanteljuk.

Bij het plaatsen van een douchezit vragen wij altijd op welke hoogte deze geplaatst moet worden, zodat deze op een goede hoogte komt voor de gebruiker.