Actie opvouwbare tillift Molift Smart loopt nog steeds!

De op de beurs gelanceerde actie voor de opvouwbare tillift, de Molift Smart, is een groot succes en loopt nog steeds! Deze innovatieve tillift, ontworpen voor ultiem gemak en mobiliteit, heeft de markt veroverd met zijn unieke eigenschappen.

De Molift Smart tillift is niet zomaar een tillift. Met zijn verrijdbare ontwerp kan deze tillift eenvoudig manoeuvreren en is daarbij in staat om veilig vanaf de grond te tillen. Dit maakt het een onmisbare tool voor verzorgers en gebruikers die behoefte hebben aan mobiliteit en ondersteuning.

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de Molift Smart is zijn opvouwbaarheid. Ingeklapt past deze tillift gemakkelijk in een kleine gezinsauto, waardoor het transport en opslag een fluitje van een cent wordt. Dit maakt het perfect voor gebruik thuis, onderweg of op vakantie.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de huidige actie bijna 25% korting voor alle bestellingen geplaatst vóór 1 september. Dit betekent dat u kunt profiteren van de ongelooflijke besparing van meer dan duizend euro op deze hoogwaardige tillift.

Dus, wilt u nog deze zomer de tillift meenemen? Neem dan nu contact met ons op voor een offerte! U kunt ons bereiken via 079 – 361 13 40 of info@pronkergo.nl.

meer info over de Molift Smart

De voorwaarden voor deze actie zijn:
Alleen tijdens de actieperiode (van 11 april tot 1 september 2024) geldt de actieprijs van € 5.158,00 voor € 3.940,00 inclusief BTW. De korting geldt niet voor accessoires zoals tildoeken, extra accu, transportkoffer- of tas.

De Molift Smart bij Fernanda en Elize thuis