Pronkstukken mei 2024

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

De keuken heeft een rechte opstelling, twee bovenkasten en een hoge kast waarin de koelkast is ingebouwd. Daarnaast zit er een los verrijdbare ladekast. Afhankelijk van de werkzaamheden kan die onder de keuken worden gerold, maar ook er voor of er naast.

Spoelföhn installatie model WC-Vamat heeft een makkelijke bediening. Slechts 1 zwarte drukknop start het complete programma van wassen en drogen.

De Aerolet is in twee types te verdelen; verticaal en diagonaal. Bij de verticale Aerolet gaat de toiletbril recht omhoog en omlaag. Bij deze klant is de diagonale versie geplaatst. Bij de diagonale Aerolet gaat de zitting eerst omhoog en vervolgens schuin naar voren en vice versa. Hierbij wordt de natuurlijke sta-op beweging nagebootst.

In de badkamer zijn meerdere producten door Pronk ergo geplaatst. De Molift Air plafondtillift zorgt dat de gebruiker overal in de badkamer kan worden gebracht. Ook op de douchebrancard, die als hij niet in gebruik is kan worden opgeklapt. Van hetzelfde merk is de elektrisch verstelbare wastafel. De verstelling hiervan gebeurd door een bedieningshendel.

Aan het uiterlijk is het niet te zien, maar dit is spoelföhn installatie model WC-Vamat plus. Het programma van de gewone WC-Vamat bestaat uit wassen en vervolgens drogen. Het doorspoelen van het toilet moet je in dat geval zelf nog doen. Het programma van het plus model is als volgt: doorspoelen, wassen, nogmaals doorspoelen en drogen. Erg prettig als het voor de gebruiker lastig is om naar achteren te reiken om de toilet door te spoelen.

Spoelföhn installatie model Clean You kan gebruikt worden door mensen met een gewicht tot 120 kilo.

Nadat de plafondtillift is geplaatst komt de accountmanager of slingspecialist langs voor het aanmeten van de benodigde slings (tilmatten).

U staat er misschien niet bij stil hoe u gaat zitten, maar als u zich (licht) laat vallen als u op het toilet gaat zitten, is de druk op de zitting meer dan uw persoonlijke gewicht. Niet alle toiletbrillen kunnen deze belasting aan en kunnen hierdoor breken.

De voormalige hoekkeuken is vervangen door twee parallel delen. Aan de ene kant het verstelbare werkgedeelte met spoelbak, kookplaat, bestaande vaatwasser en combi-oven. Er tegenover is een vaste deel met koelvrieskast en meer bergruimte.

Spoelföhn installatie model WC-Vamat werkt met een doorstroomelement. Hierdoor wordt het leidingwater verwarmd op het moment van gebruik. U kunt zolang douchen met warm water als u wilt. Wanneer het programma overgaat op föhnen kunt u nogmaals op de knop drukken; hierdoor wordt het douchen opnieuw opgestart.

De bewoner maakte al gebruik van spoelföhn installatie model WC-Vamat. De toiletlift Aerolet is geplaatst om de gebruiker te ondersteunen bij het gaan zitten en opstaan. De bestaande WC-Vamat is hierop geplaatst.

De techniek van spoelföhn installatie model WC-Vamat zit achter de zitting. Vooral bij hangende toiletten moet daarom goed gekeken worden naar de ruimte tussen aan de achterzijde van de pot. Is er voldoende ruimte naar de muur toe om te kunnen plaatsen?

Goed zichtbaar op de foto zijn de stabilisatienokken aan de voorkant van de bril. Deze zorgen dat spoelföhn installatie model Clean You netjes op zijn plaats blijft zitten. Ook wanneer men schuift over de zitting.