Pronkstukken juni 2024

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

Bij een verhuizing kan de tillift in de meeste gevallen worden hergebruikt in de nieuwe woning. De rails kunnen vaak ook worden hergebruikt, maar dit hangt natuurlijk af van de maten van de nieuwe ruimtes.

Om beschadigingen aan uw werkblad te voorkomen is het verstandig om hete schalen en pannen altijd op een onderzetter te plaatsen. Ook bij een hittebestendig werkblad. De Pronk ergo hittebestendige werkbladen kunnen temperaturen aan tot 225 graden. Maar de temperaturen kunnen veel hoger worden als u een hete ovenschaal of pan direct op het werkblad plaatst.

De praktijk leert dat gebruikers behoorlijk gehecht en gewend raken aan hun doucheföhn voorziening. Zodanig dat wennen aan een ander model lastig kan zijn. Daarom kiezen onze adviseurs vaak voor hetzelfde type als de oude niet meer gerepareerd kan worden, ook als dit niet uit ons eigen assortiment komt.

Een luxe keuken die van alle gemakken is voorzien. Het werkgedeelte en de bovenkasten zijn in hoogte verstelbaar. De hoge kast (links op de foto) en de vaatwasser (rechts op de foto) gaan niet mee in de verstelling. Het merendeel van het leidingwerk is weggewerkt achter de achterwand. De apparatuur is van het merk Etna en is aangevuld met een Neff Hide & Slide oven en een Quooker kraan voor kokend, warm en koud water.

Spoelföhn installatie model WC-Vamat past op bijna elk toilet. Bij een hangend toilet is het belangrijk om te kijken of er genoeg ruimte is aan de achterkant van de toiletpot. Niet alleen omdat hier de bevestigingen van de WC-Vamat zitten, maar ook het elektronische systeem.

Bij zittend koken is het prettig als een tafelmodel koelkast iets hoger staat. Met een sokkelkast is dit eenvoudig voor elkaar te krijgen. In de sokkelkast zit ook diepe lade voor extra bergruimte.

Bediening van spoelföhn installatie Comfort seat AB kan zowel met de losse afstandsbediening als met het bedieningspaneel rechts van de zitting. De belangrijkste knoppen anale douche, damesdouche, föhn en stop zijn het grootst en zelfs zonder te kijken makkelijk te vinden op de afstandsbediening.

In de slaap- en badkamer is een plafondtillift met een X-Y systeem geplaatst. De liftcassette is de Molift Air 350. Dat geeft aan dat de cassette tot 350 kilo kan tillen en verplaatsen. Belangrijk is hierbij dat ook de muren of het plafond dit kunnen dragen. In dit geval is gekozen om de bevestiging op de muren te plaatsen.