Pronkstukken juli 2024

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

Na jaren gebruik van de keukens in het kooklokaal had een van de elektrische systemen een paar vervangende onderdelen nodig. Hierna kunnen de leerlingen weer naar hartenlust koken.

De Mera Classic is een toilet met ingebouwde douche en föhn. Het heeft geen spoelrand, waardoor deze een strakke vormgeving heeft en daarnaast makkelijk schoon te maken is.

De keuken heeft een hoekopstelling, waarbij het gedeelte met de spoelbak en de daarboven geplaatste bovenkasten elektrisch in hoogte verstelbaar zijn. De fronten zijn uitgevoerd in de kleur Kasteel eiken en het werkblad heeft de kleur Rocky.

Deze douchezit van Handicare heeft een zachte zitting en armsteunen.

Deze keuken is uitgevoerd in de kleur Wit Budgetline en is gecombineerd met een werkblad in de kleur Koren Donkergrijs.

Tijdens de jaarlijkse servicebeurt worden de rails, liftcassette en indien aanwezig slings gecontroleerd. Als blijkt dat bepaalde onderdelen aan de rails vervangen moeten worden dan wordt dit doorgegeven aan de opdrachtgever, vaak is dit de afdeling WMO van de gemeente. Na de revisie kunnen de rails weer vele jaren mee.

Wij willen zo snel mogelijk van urine af, maar de oude Romeinen gebruikte het graag omdat er ammoniak in zit. Zo werd het gebruikt in schoonheidsmiddeltjes, bleekmiddel voor het gebit, maar ook om kleding mee te wassen.

De keuken is uitgevoerd in de kleur Leisteen in combinatie met een witte achterwand en een werkblad in de kleur Rocky. De bestaande apparatuur is hergebruikt.

Spoelföhn installatie model WC-Vamat werkt het complete programma van wassen en drogen af na het indrukken van de startbutton. De zwarte button ligt hier op de grond, zodat het met de voet kan worden ingedrukt.

Het verstelbare systeem van deze keuken was aan vervanging toe. De bewoonster heeft dit moment tevens benut om de kasten en werkblad te vervangen.

Dit is een toiletpot met ingebouwde douche en föhn. Praktisch is de randloze pot, waardoor er geen vuil achter een randje kan opbouwen en het toilet makkelijk schoon te maken is.

Pronk ergo biedt in de basis twee type keukens aan; verstelbaar (elektrisch of mechanisch) en nastelbaar. Omdat de keukens onderrijdbaar moeten zijn voor een rol of trippelstoel worden nastelbare keukens met speciale steunen aan de muur opgehangen. Als na aanschaf van een nieuwe stoel of als er een nieuwe bewoner in de woning komt, kan de keuken middels de speciale steunen op een nieuwe hoogte ingesteld worden. Vandaar de term nastelbaar.

Deze toiletlift Aerolet is gecombineerd met spoelföhn installatie model WC-Vamat waarbij de gebruiker zowel ondersteuning heeft tijdens het gaan zitten en staan, maar ook gereinigd en gedroogd wordt nadat hij of zij zijn of haar behoefte heeft gedaan.

De keuken is uitgevoerd met fronten in de kleur grafiet en een werkblad in de kleur beton grijs. De kookplaat met 2 zones is van het merk Etna.