Pronkstukken augustus 2024

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

De keuken is uitgevoerd in de kleur Zilvereiken en een betonkleurig werkblad.
De kraan met uittrekbare hendel is helaas niet meer leverbaar, maar kon worden hergebruikt van de vorige keuken.

De keuken is uitgevoerd in de kleur grafiet met een koren donkergrijs werkblad. Bij dit project is standaard een Siemens inductiekookplaat en een Atag afzuigkap geïnstalleerd. De bewoner heeft ook een ingebouwde koelkast van Etna laten plaatsen.

Nog een keuken van het project in Oosterhout. De bewoner heeft hier gekozen voor de kleur grafiet met een notenblok kleur werkblad.

Nog een keuken uit ons project in Oosterhout. Ook hier is gekozen voor de combinatie van grafiet fronten en een koren donkergrijs werkblad. Onze gewone werkbladen zijn bestand tot een temperatuur van 170 graden. Plaats of schuif een hete pan niet rechtstreeks van de kookplaat op het aanrechtblad. De temperaturen kunnen beduidend hoger zijn en lelijke plekken op het werkblad achterlaten en zelfs beschadigen.

De afstandsbediening van spoelföhn installatie model Comfort seat AB kan los naast het toilet liggen, maar kan ook worden opgehangen.

De keuken is uitgevoerd in de kleur Kashmir en werkblad in de Beton grijs. Het verstelbare systeem zorgt dat de gehele hoek inclusief de bovenkasten verstelbaar is.

De WC-Matic brengt met behulp van een achterwand het gehele toilet inclusief steunen recht omhoog en omlaag. De hoogste stand is 95 cm en de laagste zithoogte is 45 cm.

De keuken is geplaatst. Nu kan de bewoner aan de slag met het inrichten en aankleden van de nieuwbouwwoning.

De keuken heeft een kookplaat van Pelgrim en afzuigkap van Etna. De keuken is uitgevoerd in de kleuren Grafiet en Cosy Oak.

Alle spoelföhn installaties model Comfort-Seat hebben een softclose deksel en zitting. Ofwel geen reden voor heren om de zitting niet een duwtje te geven om hem te sluiten.

De keuken is uitgevoerd in de kleur Wild Eiken licht en het werkblad in de kleur Midnight dream.

Spoelföhn installatie model Comfort seat Elegance wordt standaard geleverd met een kleine afstandsbediening. Indien gewenst kan de afstandsbediening van het type AB ook geleverd worden. Deze is niet alleen groter van formaat, maar biedt ook grotere druktoetsen.

Wanneer het indrukken van druktoetsen lastig is, is spoelföhn installatie model WC-Vamat een goede oplossing. De startbutton is ongeveer 10 centimeter groot en kan met de hele hand of ellenboog worden ingedrukt. Als dit ook lastig is, kan de bediening ook lager worden geplaatst zodat het met de knie of voet kan worden bediend.