Pronkstukken september 2024

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

Bij Kinderdagcentrum Zomerkind maken ze in sommige ruimtes gebruik van een Roomer plafondtillift. Deze railinstallatie is afgelopen jaar uitgebreid zodat deze op meerdere plekken gebruikt kan worden. Voor overige ruimtes wordt ook gebruik gemaakt van een verrijdbare tillift; de Molift Mover 180.

De verrijdbare Molift Mover tillift is verkrijgbaar in 3 varianten. Tot een tilgewicht van 180, 205 en 300 kilo. Het cijfer achter de naam geeft dit tilgewicht aan.

De verschillen in de modellen van de spoelföhn installatie Comfort-Seat zit vooral in de bediening. Model Clean You biedt een paar extra’s. Zo heeft deze stabilisatienokken aan de voorkant van de zitting, waardoor deze beter bestand is tegen zijwaartse druk zoals bij schuiven op de zitting en ook kan het iemand tot 120 kilo dragen in plaats van 100 kilo.

Afgelopen maanden hebben we groot onderhoud gedaan aan de plafondtilliften bij de zwembaden in Rotterdam. Zo kunnen de zwemmers met een gerust hart weer in en uit het bad worden getild.

De keuken is uitgevoerd met licht wild eiken fronten en witte zijkanten. Het werkblad is in de kleur koren donkergrijs. De bestaande grepen zijn in de nieuwe keuken hergebruikt.
Met een achterwand zijn de leidingen onder het werkblad weggewerkt.

Toiletlift Aerolet is gecombineerd met de spoelföhn installatie model Comfort-Seat AB. Dit model Aerolet is de diagonale versie. Deze maakt een natuurlijke sta-op beweging door eerst omhoog en vervolgens de zitting schuin naar voren te bewegen en andersom.

Voor de elektrisch verstelbare wastafel, is de huidige kraan, spiegel en verlichting hergebruikt. De kleur van het werkblad en achterwand is in de kleur noten blok.

Voor de plafondtillift wordt de Heliq cassette direct aan de rails bevestigd. Hierdoor wordt extra hoogte gecreëerd en kan de cassette gecombineerd worden met een elektrisch kanteljuk.

De nieuwe bewoner van deze woning kookt niet zelf. De onderrijdbare keuken is daarom op een nieuwe hoogte gesteld, zodat staand in de keuken kan worden gewerkt.
De nieuwe bewoner maakte in zijn oude woning gebruik van een spoelföhn installatie model WC-Vamat. Deze is ook aangebracht in de nieuwe woning.

Open bovenkasten of planken in de keuken kunnen snel rommelig ogen. Tevens zullen de spullen die op deze open bovenkasten of planken geplaatst zijn, sneller vies worden wanneer deze weinig gebruikt worden. Daar staat tegenover dat het wel sneller bereikbaar is dan wanneer de spullen in een gesloten bovenkast zouden zijn opgeborgen, zeker als je zittend kookt.

Alle doucheföhnzittingen en -toiletten in ons assortiment hebben een kinderbeveiliging. In de handleiding kan het ook een zitcontact genoemd worden. Het voorkomt dat als de knoppen onbedoeld worden ingedrukt, bijvoorbeeld door kindervingertjes of tijdens het schoonmaken, de douche- of droogfunctie wordt gestart. #praktijkvoorbeeld